Interliving

Alles voor een stijlvol interieur

Maak een afspraak

Interliving meubels in de regio

Ben je op zoek naar meubels die aansluiten bij al jouw wensen? Dan ben je op zoek naar Interliving.

De meubels van Interliving worden speciaal voor jou gemaakt en dat betekent dat je ze zo kunt samenstellen dat ze helemaal passen bij jouw stijl, voorkeur en wensen.

Kies jouw favoriete materiaal, kleur en design en dat alles voor een goede kwaliteit met vijf jaar garantie. Bij Marco Marknesse helpen we je graag bij het samenstellen van jouw droombank of wat dacht je van een fijne relaxfauteuil?

Een interieur dat voldoet aan alle wensen

Een interieur dat bij je past, zorgt voor het uiltieme thuisgevoel. Het moet de juiste sfeer uitstralen en het moet een prettige plek zijn. Een plek waar je tot rust kan komen, maar ook waar je gezellig met vrienden kunt zitten. Het samenstellen van het interieur kan met zoveel wensen best lastig zijn. Wij helpen je graag bij de inrichting en bij het creëren van meubels die daar perfect bij passen.

"Interliving kleedt jouw interieur aan"

Interliving gaat met jou om tafel

Stel jouw unieke tafel samen!

Ga met ons rond de tafel om jouw droomtafel samen te stellen. Kies je eigen vorm en maat, dikte van het tafelblad, favoriete poot, materiaal en kleur. De opties zijn eindeloos en we helpen je graag. We kijken met een deskundig oog naar wat er past binnen de mogelijkheden van jouw ruimte en wat jouw wensen zijn. 

Kom langs in onze showroom in Marknesse en ervaar de vele opties zelf!

Interliving beweegt met jou mee

Wij helpen je kiezen voor ontspanning. 

Interliving biedt jou een ruime keus aan opties voor de relaxfauteuil van je dromen. Dankzij de verstelbare hoofdsteun, talrijke instellingen van rugleuning en lendensteun, aanpasbare zitdiepte en zithoek en ergonomische armsteunen is het comfort enorm. 

Natuurlijk wil het oog ook wat. De uitstraling van de fauteuil kan je zelf bepalen. Kies voor stof, leer of een combinatie daarvan. De basis van de stoel is een stevige voet. Kies de vorm, het materiaal en de afwerking en creeër zo de fauteuil die helemaal bij je past. 

We helpen je graag om de juiste keuzes te maken en laten je graag het comfort en het materiaal ervaren in onze winkel. 

Interliving geeft vorm aan wonen

Een eigenzinnige elegante collectie met allure. Kies comfort en kwaliteit. Doordachte ontwerpen met talrijke maatwerkopties. Je bent verzekerd van vijf jaar garantie. Deel je wensen met onze specialisten.

Jouw interieurspecialist van Interliving

De Mooiste Woonwinkel van Flevoland

Marco Marknesse is dé specialist van Interliving bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment, vele optien en veel interieurspecialisten die klaar staan om jou te helpen bij het ontdekken van jouw woonstijl! Wij kijken graag samen in onze showroom in Marknesse naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Inspiratie nodig?