Op zoek naar Duette® Shades?

Koop jouw Luxaflex® Duette® Shades in Marknesse

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Ruim aanbod stalenmateriaal
  • Ter plaatse ingemeten
  • Volmaakt voor jou op maat gemaakt
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Vakkundige montage ter plaatse

"Luxaflex® biedt verschillende soorten raamdecoratie en daarnaast diverse opties, dessins en kleuren. We adviseren je daarom om langs te komen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Alleen zo maak jij de beste keuze!"

Duette® Shades

Duette® Shades zijn de meest effectieve soort raambekleding die er zijn. De dubbele shade met een unieke honingraatstructuur zorgt voor extra isolatie en goede akoestiek.

Wij hebben een ruim assortiment aan verduisterende en transparante stoffen en kleuren, verschillende modellen en een drietal plooibreedtes.

Kom gerust naar onze showroom en vind de raamcollectie die bij past in jouw interieur.

De drie verschillende transparanties van Duette® Shades

Duette® Shades zijn te verkrijgen in drie transparanties. Zo bepaal jezelf welke mate van privacy bij jouw huis nodig is.

Een combinatie van twee verschillende transparanties is uiteraard ook mogelijk. Een met verduisterende stof voor de nacht en een lichtdoorlatende duette voor overdag.

Bepaal sfeer en lichtinval met Duette Shades voor je ramen. Kom gerust eens naar onze showroom.

Duette® Shades, zonwering voor ieder afwijkende vorm ramen

Heb je in huis schuine, ronde of driehoekige ramen of ramen met een andere afwijkende vorm? Dan zijn Duette® shades, net als Plissé® Shades, een uitstekende en decoratieve oplossing.

Duette® shades zijn namelijk toe te passen voor elke raamvorm. Voor advies  ben je van harte welkom in onze showroom.

Duette® Shades, energiebesparende raambekleding

De Duette® Shades bieden een bijzondere combinatie: energiebesparende raambekleding die tegelijkertijd veel sfeer in huis brengt.

De stilstaande lucht in de cel werkt als een isolatiedeken. De drie stilstaande luchtlagen van Luxaflex Architella leiden tot een nog hogere isolatiewaarde.

Het is mogelijk dat dit een besparing van 10 procent op jouw energierekening oplevert. Wil je advies over energiebesparing door shades in jouw woning? We zien je graag in onze showroom.

Vlamvertragende en brandveilige Duette® Shades

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan plissé shades. Voor iedere woonstijl is er een ruime keus aan mooie exclusieve stoffen, patronen, texturen en kleuren. In onze showroom showen we je graag de nieuwste trends en collecties.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook