Dupligordijnen

Koop je dupligordijnen in Marknesse

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Ruim aanbod stalenmateriaal
  • Ter plaatse ingemeten
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Volledig voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse

"Onze huiscollectie biedt verschillende soorten raamdecoratie met diverse opties, dessins en kleuren. We adviseren je daarom om langs te komen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Alleen zo maak jij de beste keuze!" 

Dupligordijn: dubbellaags plisségordijn

Zeer stijlvol en goed isolerend: wij hebben ook dupligordijnen in de collectie. Deze raamdecoratie met twee lagen is geluiddempend en mooi geplooid, wat een bijdrage levert aan de sfeer in je woonruimte. Een dupligordijn is in feite een dubbellaags plisségordijn. Plissé betekent geplooid. Wij hebben een ruim assortiment aan dupligordijnen. 

Bij een dupligordijn liggen de plooien van de twee lagen tegenover elkaar. Hierdoor onstaan er ruimtes in de vorm van honingraten. En dit heeft behoorlijk wat voordelen voor de ruimte waarin ze worden gehangen.

Voordelen van dupligordijnen

Door de honingraatstructuur tussen de twee lagen van het dupligordijn vorm je rust. Dankzij de stilstaande lucht heeft het immers een geluiddempende werking. Heb je een ruimte waar het hol klinkt? Dan is een dupligordijn een zeer goede oplossing.

Een ander voordeel is dat deze raamdecoratie een isolerende werking heeft. De warmte blijft buiten als het hartje zomer is en binnen in de winter. Zo blijft het heerlijk in je woning.

Laat je raam gratis door ons opmeten. Meer weten over de mogelijkheden van dupligordijnen? Kom gerust eens bij ons langs!

De voordelen van een dupligordijn

Heb je in jouw bedrijfspand of woning een raam met een afwijkende vorm, dan zijn dupligordijnen dé perfecte oplossing. Ze zijn namelijk in diverse verschillende raamvormen toepasbaar.

Deze raamdecoratie is in verschillende transparanties te verkrijgen en een combinatie van twee stoffen is ook mogelijk in de 2-in-1 optie.

Je hebt ook keuze in de bediening. Ga je voor elektrisch of handmatig? Kom eens langs om onze collectie te bekijken.

Maak je dupligordijnen op maat

Wanneer je kiest voor dupligordijnen wil je ook dat het goed hangt. Het zelf meten brengt behoorlijk wat risico's met zich mee. En plaats je het op de dag of in de dag?

Onze vakmensen hebben veel ervaring op het gebied van raamdecoratie en het inmeten. We komen graag je ramen opmeten en de opties bespreken voor het allerbeste resultaat in jouw woning.

Meer weten? Kom gerust eens langs in onze showroom of maak een afspraak.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook