Gordijnen

Gordijnen kopen bij Marco Marknesse in de regio

  • Persoonlijk advies in de winkel
  • Aanvraag stalenmateriaal
  • Inmeten ter plaatse
  • Confectie in het atelier
  • Perfect op maat montage ter plaatse

"In onze showroom hebben wij keuze uit vele soorten stoffen, kleuren en dessins. Kom de stalen bekijken en voelen. Je bent van harte welkom!"

Vitrage, inbetweens en gordijnen

Met gordijnen creëer je een knusse, warme en gezellige sfeer. Kies voor een kleur die goed past bij je inrichting. Maar je kunt er natuurlijk ook een ware eye-catcher van maken. Bij Marco Marknesse vind je een ruim assortiment gordijnen, inbetweens en vitragestoffen.

Voor elke woonstijl en elk budget is er wel iets moois te vinden, want er is een groot aanbod in kleur, transparantie en dessins. Maar niet alleen de stoffen kunnen een verschil maken, want ook op confectiegebied kun je de raambekleding jouw persoonlijke smaak geven. Zo worden gordijnen bepalend in jouw interieur.

Benieuwd wat het beste in jouw interieur past? Hoe gordijnen in jouw inrichting het best tot zijn recht komen? Kom langs voor een persoonlijk advies.

Trends in gordijnen

Onze interieurstylisten volgen de laatste trends en zijn op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Zij helpen je graag bij het kiezen van de juiste stof die goed aansluit bij de sfeer in jouw woning of bedrijfspand.

Kom naar onze showroom en dan adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jou gekozen stof past. De koffie staat voor je klaar.

Gordijnen professioneel laten confectioneren

Wat kies je? Zeilringen, enkele plooi, dubbele plooi, triple plooi of waveplooi?

Het confectioneren van gordijnen, is een zeer nauwkeurige klus. Het is daarom belangrijk om jouw gordijnen te laten confectioneren door een professional. Onze experts staan voor je klaar om dit voor je doen.

Hoe meer lagen de plooi van het gordijn heeft, des te mooier het gordijn valt. De plooien bepalen dus voor een groot deel hoe het gordijn valt. Wij kunnen je alles vertellen over de verschillende confectiemethoden. Denk aan enkele plooi, dubbele plooi, triple plooi, waveplooi, zeilringen en gevoerde gordijnen. 

Kom langs of maak een afspraak bij Marco Marknesse en laat je adviseren over de confectiemethode die het best bij jouw gordijnen en interieur past. 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook