Paneelgordijnen

Paneelgordijnen kopen in de regio

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Ruim aanbod stalenmateriaal
  • Ter plaatse ingemeten
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Volledig voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse

"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, dessins en kleuren. We adviseren je daarom om langs te komen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Alleen zo maak jij de beste keuze!" 

Geschikt voor grote ramen: paneelgordijnen

Ben je op zoek naar trendy raamdecoratie? Denk dan eens aan een paneelgordijn. Vooral voor schuifpuien en grote ramen geven panelen een stijlvol effect.

Mede door het grote aantal mogelijkheden creëer je  met een paneelgordijn een woonstijl die bij jouw wensen past. Ga je voor ton sur ton, uni of wordt het een mooie mix and match?

In onze winkel in Marknesse showen we graag onze ruime collectie stoffen. Kom gerust eens langs, of maak een afspraak.

Op maat gemaakte paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn te leveren in verschillende stoffen, waaronder een aantal echte design stoffen.

Tot in detail kunnen de panelen worden gepersonaliseerd. Door een combinatie te maken van verschillende breedtes, dessins en kleuren kun je een eigen draai geven aan jouw paneelgordijn.

Profiteer van de mogelijkheid om jouw paneelgordijnen helemaal naar eigen wens samen te stellen. Kom eens langs voor advies en het bekijken van de mogelijkheden. We helpen je graag.

"Laat je inspireren in onze showroom en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"

Vlamvertragende, brandveilige paneelgordijnen

Voor jouw bedrijfspand leveren wij stoffen die voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. De stoffen die we gebruiken zijn vlamvertragend.

Niet alleen voor raamdecoratie kunnen paneelgordijen worden gebruikt. Ze zijn ook zeker bruikbaar om op een speelse manier één ruimte op te delen in twee delen. Zo ontstaat er in één ruimte toch een zekere privacy. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat je adviseren en inspireren in onze winkel.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook