Vouwgordijnen

Koop je vouwgordijnen in Marknesse

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Ruim aanbod stalenmateriaal
  • Ter plaatse ingemeten
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Volledig voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatsen

"Onze huiscollectie biedt verschillende soorten raamdecoratie met diverse opties, dessins en kleuren. We adviseren je daarom om langs te komen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Alleen zo maak jij de beste keuze!" 

Een toegevoegde waarde in je interieur: vouwgordijnen

Vouw ze op of laat ze neer. Wanneer je voor vouwgordijnen gaat heb je een grote keus uit beschikbare (gordijn)stoffen. Kies kleur, dessin en transparantie om ervoor te zorgen dat je bijzondere raamdecoratie hebt hangen.

Vouwgordijnen zorgen voor een toegevoegde waarde in het interieur. Onze ruime collectie bevat stoffen in uni kleuren, maar ook stoffen met karakteristieke dessins en structuren.

De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse transparanties, zodat je zelf de privacy en de hoeveelheid licht kunt bepalen. Voldoende keuze voor alle verschillende woonstijlen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom gerust eens langs in onze winkel of maak een afspraak voor interieuradvies bij ons.

Op maat gemaakte vouwgordijnen

Onze interieurstylisten showen je graag de verschillende modellen en mogelijkheden in vouwgordijnen.

Heb je een raam met een specifieke afmeting? De vouwgordijnen kunnen compleet op maat gemaakt worden. Hierbij staat voorop dat de afwerking en confectie van de hoogste kwaliteit zijn. De vouwgordijnen worden met veel oog voor detail vervaardigd.

'Laat je inspireren in de showroom en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!'

Een combinatie van vouwgordijnen en overige raamdecoratie in jouw interieur

Van een stof uit onze collectie is het mogelijk om een vouwgordijn te laten maken.

Zo kunnen jouw vouwgordijnen van dezelfde stof, dessin en structuur zijn als de rest van de gordijnen in jouw woning. Zo vorm je niet alleen sfeer, maar ook eenheid!

We geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Vlamvertragende en brandveilige vouwgordijnen

Voor jouw schoolgebouw of bedrijfspand heeft Marco Marknesse in de regio vlamvertragende stoffen te koop. Vouwgordijnen geven jouw interieur een functionele en huiselijke waarde. Deze stoffen voldoen vanzelfsprekend aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Maak een afspraak of kom langs in de winkel voor meer informatie over de mogelijkheden voor vouwgordijnen. We showen je graag al onze collecties.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook