De meest comfortabele relaxfauteuils

Een relaxfauteuil koop je bij Marco Marknesse in de regio

In een fijn relaxfauteuil met goed comfort kun je je lievelingsprogramma bekijken of heerlijk wegdromen met een boek. Voor elke soort interieur hebben wij een ruime collectie relaxfauteuils. We adviseren je om in onze showroom langs te komen om je wensen te bespreken. Wil je elektrische of handmatige bediening en wat wil je allemaal bedienen? En als je er dan toch bent, kun je de relaxfauteuil direct even uitproberen.

Wat is een relaxfauteuil?

Een relaxfauteuil is een fauteuil die je naar jouw wensen kunt aanpassen, want ieder mens is uniek, zo is de een klein en de ander groot. Bij een relaxfauteuil kun je vaak kiezen uit een Large, Medium of Small versie waarbij de rugleuning in diverse standen mogelijk is. Je voeten en benen gaan heerlijk mee in de relaxstand. Bedieningen zijn zowel manueel of elektrisch.

Wil je meer weten over relaxfauteuils? Kom gerust een langs in onze showroom. Wij helpen je graag.

De functies van een relaxfauteuil voor je op een rij

Er zijn veel verschillende soorten relaxfauteuils. Ze variëren in diepte, zithoogte en breedte van het zitkussen en de lengte van de rugleuning. De relaxfauteuils hebben verschillende functies.

  • Zitten is de actieve stand van de relaxfauteuil. De stand waarin je bijvoorbeeld televisie kunt kijken of lekker een boek kunt lezen.
  • Heerlijk relaxen
    Voor wat meer ontspanning is de relax-stand ideaal. Deze leunt iets achterover. Dit vaak in combinatie met een voetensteun.
  • Liggen
    Wil je echt geheel ontspannen? Dan kan je de fauteuil in z'n geheel achterover leggen. Samen met de ondersteuning van de voeten is dit ideaal om lekker naar muziek te luisteren of om heerlijk te ontspannen.
  • Een fauteuil met Sta-op stand zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt opstaan en weer gaan zitten.

Stijlvolle relaxfauteuils

Omdat een fauteuil onderdeel is van een interieur, is er voor elke stijl wel een fauteuil te vinden. Qua bekleding kun je ook je hart volgen door te kiezen voor leder, stof of andere materialen die daarvan zijn afgeleid. Zeker stoffen bekleding is vaak in diverse kleuren en patronen leverbaar en zo kun je de fauteuil perfect aanpassen op de rest van jouw interieur.

Kom voor meer informatie over relaxfauteuils gerust eens langs in onze showroom. We helpen je graag bij het vinden van de juiste fauteuil!

Kom proefzitten in een fauteuil

We kunnen heel veel vertellen over de voordelen en eigenschappen van de diverse fauteuils, maar dat heeft niet zoveel zin. Je moet het zelf komen ervaren. Kijk eerst wat bij jou past en ga dan langdurig in alle fauteuils zitten die je aanspreken. Wil je graag een hoofdsteun voor nog meer comfort of wil je er een kussentje bij, dan gaan we dat ter plaatse voor je regelen. Want een fauteuil moet voelen als thuiskomen. Een heerlijke stoel waar je je lekker in kunt terugtrekken na een lange dag. Kom eens langs in onze showroom.

Wil je meer informatie over relaxfauteuils en ons assortiment? Maak dan een afspraak. We helpen je graag.

Inspiratie nodig?