Eetkamerstoelen

Een eetkamerstoel koop je bij Marco Marknesse in de regio

Goed zitten is van groot belang. Jouw keuze voor de beste eetkamerstoel wordt dan ook niet onderschat. Naast dat de stoelen comfortabel zijn, ben je vanzelfsprekend ook op zoek naar zitelementen die passen in jouw interieur. Wij hebben een royale collectie eetkamerstoelen voor elk type interieur. Heb je hulp nodig voor je juiste keuze? Kom langs in onze winkel en probeer de stoelen gerust eens uit.

De meest aangename eetkamerstoelen

Je eetkamerstoel is de eye-catcher aan tafel dus wil je kunnen kiezen, en bij ons is dat zeker mogelijk. We hebben ze zonder en met armleuningen, op wielen en zelfs 360 graden draaibaar.

In onze showroom kun je naar hartelust komen proefzitten, want ten slotte wil je uren lang lekker aangenaam kunnen tafelen.

We hebben uitgebreide leer -en stofcollectie, en beide hebben een groot kleurenpalet. Dat wil zeggen: voor ieder wat wils.

Multifunctionele stoelen

Welke stoel is waarvoor toepasbaar? Aan de eetkamertafel doe je veel meer dan alleen eten. Waar gebruik jij deze allemaal voor? 

Misschien knutsel je veel, dan is een stoel met een actieve zit en zonder armleuningen uiterst geschikt, of ben je een thuiswerker en dan is een stoel op wielen een betere keus. Of gebruik je de eetkamerstoel als extra plaats bij de zithoek? Kies dan voor een comfortabele eetkamerfauteuil met armleuningen.

Kom eens langs in onze showroom en laat je adviseren. 

Ons assortiment eetkamerstoelen

Wat zet jij bij je eettafel, een eetkamerfauteuil of eetkamerstoel? Voor beide ben je bij ons aan het goede adres. Van modern tot klassiek, voor elke stijl is er wel wat te vinden.

De tijd rond de eettafel is een belangrijke tijd. Je borrelt daar met vrienden, doet er een spelletje met de kinderen en je eet daar met het gezin. Dan is het wel heerlijk om comfortabel aan tafel te zitten.

Kom eens proefzitten in onze showroom. We hebben stoelen in diverse materialen en kleuren.

Inspiratie nodig?