Op zoek naar een eettafel, salontafel of bijzettafel?

Een eettafel, salontafel of bijzettafel kopen bij Marco Marknesse in de regio

Of je nu op zoek bent naar een eettafel, salontafel of bijzettafel: wij hebben een ruime collectie tafels in verschillende stijlen. Functionaliteit, comfort en design spelen een bepalende rol bij de keuze van de tafel die het beste in jouw interieur past. Onze interieuradviseurs helpen je met liefde op weg. Kom gerust eens langs in onze winkel om een kijkje te nemen in ons assortiment.

Een eettafel voor eten, spelletjes en borrelen

Voor veel mensen is de eettafel het hart van het huis. Waar wordt de eettafel voor gebruikt? Er wordt niet alleen aan gegeten, het is ook een plek om de krant open te slaan, een spelletje met de kinderen te spelen of te borrelen met vrienden en familie.

Onze interieuradviseurs snappen hoe belangrijk deze tafel is en zoeken graag een eettafel voor jou die helemaal aansluit bij jouw wensen. Er is namelijk keuze uit ronde en hoekige tafels en er zijn diverse materialen en maten verkrijgbaar.

Onze collectie tafels sluit aan bij klassieke, landelijke en moderne interieurs. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom.

Tips bij de keuze van een eetkamertafel

Je hebt volop keuze als je een eetkamertafel wilt aanschaffen. Maar hoe kies je nou de eetkamertafel die je mooi vindt en waar je jarenlang plezier van hebt? We geven je graag al enkele tips waar je rekening mee kunt houden bij het zoeken naar een goede eetkamertafel:

  • Het gebruik is het belangrijkst. Als er bijvoorbeeld vaak aan de tafel wordt gegeten en gedronken, is het gemakkelijk reinigen en onderhouden van het materiaal belangrijk.
  • Wie zitten er aan de eetkamertafel? Zo bepaal je hoeveel mensen er aan tafel moeten kunnen zitten.
  • Hoeveel ruimte is er voor de tafel? En passen de stoelen onder de tafel of staan ze aan de tafel?
  • Welke materialen en kleuren domineren in jouw interieur? Wat betekent dat voor de eetkamertafel?


Wil je nog meer tips over de keuze voor een eettafel, kom dan eens langs in onze winkel.

Op zoek naar een salontafel of bijzettafel?

Ben je op zoek naar een salontafel of bijzettafel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We helpen je graag met de keuze voor een salon- of bijzettafel die het beste in jouw interieur past. Heb je een grote of kleine tafel nodig, wat vind je mooi en waar wordt de tafel voor gebruikt, zijn onder meer vragen die aan bod komen.

Wil je een indruk krijgen van het aanbod? Kom eens langs in onze showroom. We maken graag tijd voor je vrij.

Welke stoelen staan er bij de eettafel?

Onze interieuradviseurs kijken verder dan de eettafel. Uiteindelijk gaat het er immers om dat je er met plezier naar kijkt, er lekker aan zit en er graag gebruik van maakt.

Vandaar dat we je niet alleen adviseren over vorm, afmeting en materiaal, maar ook over de stoelen die erbij passen. Als je nog stoelen hebt, nemen we die natuurlijk als uitgangspunt. Indien je een complete eetkamerset wilt aanschaffen, hebben we voor elke tafel verschillende passende eetkamerstoelen.

We laten je graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden.

Wil je meer weten over eetkamertafels en het assortiment, maak dan een afspraak.

Inspiratie nodig?