Artelux

De kracht van rijke, sfeervolle en elegante gordijnstoffen

Advies over Artelux

Artelux gordijnen in de regio

Bij Marco Marknesse presenteert Artelux een complete collectie gordijnstoffen. Oneindige variaties in materialen en patronen, kleuren en ook het gebruik van natuurlijke materialen. Zo zorgt Artelux ervoor dat sfeervolle gordijnen voor iedereen bereikbaar zijn.

Artelux gordijnontwerp

Artelux heeft de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Naast actuele trends, verwerkt het merk de meest uiteenlopende stijlen in de collecties. Van natuurlijk of subtiel tot bijzondere details of contrasterende kleuren. Het kleurenpalet is zelfs afgestemd op tinten bij toonaangevende verfleveranciers. Daardoor combineer je heel eenvoudig de gordijnen bij de rest van jouw woning. Alles voor een mooi interieur waar jij je thuis voelt.

Wij adviseren je graag bij het vinden van de mooiste dessins voor jouw interieur.

De hoogwaardige materialen van Artelux

Met natuurlijke materialen creëer je prachtige accenten in elke woning. Dat is de reden dat Artelux altijd gordijnstoffen in de collectie opneemt met natuurlijk ogende kleuren en structuren. Daarnaast worden de grondstoffen zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid geselecteerd door het merk. Daardoor ben je verzekerd van jarenlang plezier van jouw mooiste gordijnen.

Interieuradvies bij ons in Marknesse

Onze specialisten van Marco Marknesse adviseren je graag om de mooiste materialen en kleuren in huis te combineren. Samen creëren we jouw persoonlijke woonstijl. In onze showroom in Marknesse kun je inspiratie opdoen.

Artelux bij Marco Marknesse

Gordijnen
Vouwgordijnen

[[Bedrijfsnaam]] is dé Artelux specialist in de buurt

De Mooiste Woonwinkel in Flevoland

Marco Marknesse is de Artelux specialist in Flevoland. Wij hebben een ruim assortiment Artelux vouwgordijnen, gordijnstoffen en meer! In onze showroom in Marknesse kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Is de keuze gemaakt? Dan maken wij de gordijnen perfect op maat!

Inspiratie nodig?